Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Lig TV!..

Lig TV'nin bu yıla tertemiz bir yayınla girdiğini yazmış, "Seyircinin ilgisi için zaman zaman istatistikler bindirilse iyi olur" demiştim. Yeni hafta için de iki notum var.
Biri alkış.. Galatasaray- Karabük maçında harika bir yorumcu vardı. Soruşturdum. Reha Kapsal'mış. "Keşke Lig TV yayın odasında değil, Galatasaray'ın başında olsaydı" dedim, dinlerken.
Tabii burada bir ihtiyaç ortaya çıkıyor. Lig Tv her maçın başında ve sonunda sunucu ve yorumcuların isimlerini alttan geçirmeli.. Yayın Yönetmenini de. Emeğe ve seyirciye saygı gereğidir bu.
İkinci notum eleştiri.. Yayın yönetmenlerinin bir kötü alışkanlığı sürüyor. Topu kaybetmek.. Akını kesmek için topu ileriye tepen savunma adamının sadece suratını, mesela tükürmesini yakından göstermek için, topu unutma inadı sürüyor.. O top bir kontratak başlatabilir. Ya da akını devam ettirebilir. Yani bir gol pozisyonunun başlangıcı olabilir. Seyirci topun nereye gittiğini merak ediyor, oysa yönetmenin umurunda değil. İlle de topa son vuran adamın suratını gösterecek.. Akrabası falan mı?.
Yahu bir beni arasanız, ne olur?.
Siz ille de bir sebeple yapıyor ve ben yıllardır anlamıyorsam, gerzeğim demektir, çünkü.. Kompleks sahibi olacağım yahu!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA