Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Terim’e soru!.

Fatih Terim, Dünya Kupası Elemeleri gibi, bu ülke için fevkalade önemli bir turnuva başlarken, Milli kadroda büyük bir operasyon yaptı ve başta Kaptan Arda ve Selçuk, Burak, Hakan Balta gibi, gediklileri kadro dışı bıraktı.
Başlayan tartışmalara bugün için girmeyeceğiz. Çünkü yarın Rusya ile bir hazırlık maçımız, hafta sonu da Hırvatistan ile, ilk resmi maçımız var. Kısa dönemde suyu bulandırmanın alemi yok.
Bu konuda konuşma hakkımı bu iki maçın arkasına erteleyerek, bugün Sevgili Dostum Fatih Terim Hocama bir tek soru sormakla yetineceğim. Yanıtı bana değil, aynanın önüne geçip kendi kendisine vermesi için..
Macaristan, Portekiz'i üç defa öne geçtiği maçta yenebilse ve maç 3-3 bitmese, yolu açılan Portekiz yerine biz tur atlayacak ve Portekiz gibi Avrupa Şampiyonu olabilecektik. Fatih Hocam İstanbul'da "İmparatorlar İmparatoru" gibi karşılanacak, tarihe geçecekti.
"Öyle olsaydı Hocam, bu temizliği gene ayni gerekçe ile yapacak, yapabilecek miydin?."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA