Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

..ve sanat her yerde!..

Kültür ve Sanat, bakmayın siz Devlet Opera ve Balesi'nin başına bu harika kurumu yok etme göreviyle gelmişçesine kararlar alan Selman Ada nam zatın, hem de ülke turizmi için en ihtiyaç duyulan günlerde Bodrum Bale ve Aspendos Opera Festivalleri'ni iptal etmesine..
Bodrum'da D. Marin Festivali işte yapıldı. Antalya'da Expo16 konserleri hem de nasıl devam ediyor. Bu ay sonunda da Antalya Piyano Festivali var. Ardından da Altın Portakal.. Selman Ada'ya ders veriyor, Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel.. Tabii, anlama yeteneği varsa!..
9 Eylül'de Elton John var mesela.. Sir Elton!.. Gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biri olmasını geçin.. Onun bu günlerde Türkiye'ye, Antalya'ya gelmesi ne demek?. Bunun ekonomik, turistik değerini ölçecek para birimi ve miktarı var mı?.
19 Ağustos'ta "Elton John'un Antalya'da konser verecek olması önemli. İstanbul olsa bu kadar önemli olmazdı. Çünkü yabancı turist için 'başkent' Antalya" demişti, Cengiz Semercioğlu ve de ne doğru demişti..
"İşte ben gidiyorum.. Siz de gidebilirsiniz"i Sir Elton'a söyletmenin bedeli var mı?.
Ama ayni Cengiz 5 gün sonra "Elton John kaç lira aldı" başlığı altında "Çuvalla para aldı da ondan geliyor" dedi aniden. "Bu para milletin parası" diyor. "Elton John'a kaç liraya kahramanlık yaptırıldığını öğrenmek de bu milletin hakkı" diyor..
Bu milletin bir hakkı daha var Sevgili Cengiz?. Beş günde 180 derece dönüp beyazdan siyaha gelen Cengiz, bu yıl, sponsor davetleri ile yurt içi, yurt dışı kaç seyahat yaptı ve nerelere gitti ve kaç sütun santim yazı yazdı, ardından?.
Sen onları yaz, ben Elton John'un parasını yazayım..
Millet de görsün, hangisi millet menfaatine?.
Lafı karıştırdık.. Antalya Expo16'da Nilüfer (3 Eylül), Levent Yüksel (4 Eylül) Ricky Martin (12 Eylül) ve Tarkan (17 Eylül) konserleri, insana Antalya programı yaptırır.. Expo16 Fuarı'nı gezmek de cabası..
Antalya Piyano Festivali 21 Eylülde başlıyor. Gürer Aykal'ın yönettiği Akdeniz Filarmoni Orkestrası güzelliği de, piyanosu da büyüleyici dünyaca ünlü, müthiş Zhang Zuo'ya (Zee Zee diye anılır) eşlik edecek. Sonra dört harika konser daha var. Festival 14 Ekimde bitiyor.
İstanbul'da Açık Hava Tiyatrosu konserleri devam ediyor. Tabii şimdi gözler cuma günü başlayacak Tarkan konserlerinde..
Tarkan her yıl İstanbul'u sarsıyor. O gerçek bir MegaStar!.
Ayazağa Uniq bahçesi de bu ay İstanbulluları ve İstanbul konuklarını bekliyor.
Cuma günü, yazın efsanesi Özdemir Erdoğan konseri tekrar ediliyor. Pazartesi günü ülkenin en sevilen oyuncularından Mert Fırat'ın baş rolüyle Moda Sahnesi "Bütün Çılgınlar Sever Beni" oyunu ile geliyor.
24/25 Eylül'de bir sürpriz. Breakfest.. Yani caz eşliğinde Breakfast. Bahçe zaten enfes.. Bir de canlı müzikle brunch.. Şimdiden ayarlayın.
www.uniqistanbul.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA