Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gene cevapsız kalacak sorular!.

"Erkekliğin onda dokuzu kaçmak, biri de hiç görünmemek!."
Spor dünyamızın ünlüleri ve yetkilileri, bu kuralı hem de nasıl uyguluyorlar..
İşlerine gelmeyen soruları duymazdan geliyorlar..
Ama benim de bir kuralım var.. "Peşini bırakmamak.."
Sayfam geniş, yerim bol.. Bıktırana dek sorarım..
İşte..
Bay Yıldırım Demirören.. Futbol Federasyonu Başkanı..
1- Yeni naklen yayın ihale şartnamesini niye açıklamıyorsun?. Yıllardır bu seyirciyi eşek yerine koyanlara, o fırsatı veren eski şartnamede değişiklik yaptın, biz milyonla maç izleyicisinin insancıl haklarını sağlama aldın mı?.
2- Milli formadan Kırmızı Beyaz'ı çıkarıp, milleti, Milli Takımından koparan o renkleri kim seçti?. Yarın ben gelsem "Yeşil, sarı" yapabilir miyim?.
3- Adam "Ben olsam ölürdüm, o kupayı orda verdirmezdim" diye müthiş bir şiddet çağrısı yaptı. O şiddet gecesinde kupayı siz vermiştiniz üstelik. Mahmut Uslu'yu niye ceza heyetine ver- e- mediniz?.
4- Yöneticilere verilen on para etmez cezaları etkili hale getirecek değişiklik düşünüyor musunuz?.
Bay Dursun Özbek.. Galatasaray Başkanı..
Tüm muhaliflerinizi terbiye edip Galatasaray'ı satma hakkını aldınız.. Niye böyle diyorum..
1- Çünkü "14 yılın hesabını soracağım" diye seçim kazanıp "Hesap" diyen herkesi yönetimden uzaklaştırdınız. Hesap lafını unuttunuz.. Neden?. Ve neden azılı muhalifleriniz o kongrede bunu ağızlarına almadılar..
2- Çünkü Mahkeme kararı ile Galatasaray Adası bu yılın başında kulübe dönmüşken, işgalci lehine "Karar düzeltmesi" isteyip, adamın yaz boyu, Galatasaray üyelerine tüzüğü hiçe sayarak bilet keserek hem de orda kalmasını sağladınız. Hala da orda.. Ve de dosya üzerinden on dakikada karar verme durumundaki "Karar Düzeltme" makamı niye aylardır oyalıyor, onu da sormuyorsunuz.. Neden?. Neden kongrede sözüm ona muhaliflerden bir teki bile "Adayı bir garip adama peşkeş çeken başkana bu kadar yetki verilir mi" demedi.. Sözüm ona tek ciddi muhalif konuşmacı İnan Kıraç dahil?.
Bay Alp Yalman..
Galatasaray'ın hayalet futbol sorumlusu..
1- Bu işin içinde, başında, ortasında, sonunda, var mısın, yok musun?.
2- Benim "Alp'ten öğrendim" diye yazdıklarım yalan, ben 40 yıllık dostuna ihanet eden bir yalancı mıyım?."
Bay Ali Koç, Fenerbahçe Başkan Adayı..
Bu soru aslında Kemal Belgin'in Sayın Koç.. Siz Fenerbahçe İkinci Başkanı iken, 7 yıl önce sormuş Kemal belgesini de göstererek. Yanınızdaki yönetici Mosturoğlu ile fiskos konuşup "Araştırıp cevap vereceğim" demişsiniz.. Kemal yedi yıldır cevap bekliyor.. Sadece benim de katıldığım 90a 'da on kere sordu. Geçen salı gene sordu, perşembe de Türkiye'de yazılı sordu.
Cevabınız var mı, Guiza'nın nerden çıktı ise, Uruguay bağlantılı transferine.. Ve de meşhur Mahmut Uslu'ya bu garip Uruguay kulübünden gelen "Ya vergi borcu" yazısına.. Kopyası Kemal'in elinde.. Bir daha göstersin mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA