Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haftanın notları

Pazar gecesi, Altın Kelebek Ödül Törenini izledim..
İyi düşünülmüş, ama iyi uygulanmamış bir gece oldu, canlı yayınlanan..
"Kırmızı Halı" bölümü özenti gibi geldi.. Çünkü iyi planlanmamış, konuklar iyi seçilmemişti. Kırmızı Halı o an tesadüfen ordan geçeni kamera önüne almak değildir. Bazılarını önceden ayarlayacaksın hatta.. Ve de en profesyonel sunucuları Kırmızı Halı'ya koyacaksın.
Ödül vereceklerin ellerinde zarfla gelmeleri de özentiydi. Kimlerin kazandığının önceden bilindiğini sunucular dahil herkes söyledi.
Ödül organizasyonu da bozuktu. Müge Anlı sahnede iken "Gitmeyin size bir ödül daha var" diyen sunucu, sunacak kişi bulamayınca ödülü kendi verdi, anlayın.
Bir ödülü kazanan açıklanırken, adayların söylenmemesi müthiş bir gaftı.
Okan Bayülgen'in ekranlı şakaları hoştu ama, yayın yönetmeni olan biteni ilk defa izliyordu herhalde.. Pek çok şaka, piç oldu gitti. Okan'ı ziyan ettiler.
Tarkanlı açılış süperdi.. Ama İrem Derici'nin bizim gençliğimizin 19 Mayıs hareketleri eşliğindeki bitmez tükenmez şovu neydi?. Böyle gecelere hatta yurt dışından bir müthiş star getireceksin ki millet ekran başından ayrılmasın..
Pelin Akil, genelde başarılıydı. Ama onun nasıl güçlü bir müzikal oyuncusu olduğunun yapımcılar bile farkında değil.. Sunumların bazılarını hatta şarkı ve dansları ile yapabilirdi Pelin. Yüzde onunu verebildi, kenarda durarak.
Seneye dersinizi iyi çalışın arkadaşlar!.

***
İbrahim Tatlıses bir resim paylaşmış.. Ceylan'ı parçalayan bir kaplan. Altına da "Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar" demiş. Medyam on gündür bunu tartışıyor.. "Ben İdo'yu tanımam" diyen Ceylan Çapa için mi, yoksa, İbo'nun eski sevgilisi Hande Yener'le çıktığı iddia edilen kaleci Ufuk Ceylan'a mı, tweet?.
Cengiz Semercioğlu, Hürriyet'te "Ceylan Çapa için söylediyse ayıp" demiş..
Yani Ufuk Ceylan'ı tehdit için söylediyse, mesele yok, öyle mi Cengiz?.
***
Ömür Gedik sinema yazarı.. Şarkıcı.. Hayvan Hakları Savunusu, dostum..
Sinema ile Hayvan Haklarını ayni yazıda birleştirmiş.
Cehennem filminde kötü adam, nüfus artışını önlemek için dünyanın en az yarısını öldürecek bir virüsün peşinde koşuyordu ya.. Ömür köşesinde yazmış..
"İnsanların doğaya ve hayvanlara yaptıklarını gördükçe, düşünüyorum da, adam o kadar da kötü değildi. Belki de, hatta haklıydı bile" diyor iyi mi?.
Ferhat kardeşim, dikkatli ol!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA