Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teker teker futbolcular!..

Şimdi Galatasaraylı futbolculara teker teker bakalım..
Muslera (5)- Son haftalarda genel bir formsuzluk var. Yanlış yer tutuyor, çıkıp çıkmamakta tereddüt ediyor. Blokajları güvenilir değil. Topu oyuna çok geç ve genelde yanlış sokuyor. Hele ayakla sokuşları felaket..
Sabri (7)- Oyuna küs gibi başladı. Durmadan geriye "Top benden gitsin" diye oynuyordu.
Ama hatasını fark etmekte gecikmedi. Eski Sabri oldu.
Savunmada fedakar ve savaşçı, atakta en iyi kanat oyuncusu, yani.. Hırsı da takıma bulaşıyor tabii..
Serdar (7)- Uzun maç arası eksikliğini gideriyor. Milli takıma da yerleşir.
Hakan Balta (7)- İdeal savunma lideri..
Linnes (7)- Hücumda çok iyiydi ama savunmada Carole kadar etkili olamadı. Onun kanadından çok hücum yedi Galatasaray.. Bir sebep de Bruma'nın hele ileri çıktığı anlarda Linnes'in arkasını boş bırakması ve geriye yardım etmemesiydi.
İyi bir yedek..
Selçuk (6)- Kaptan yavaş yavaş kendine geliyor. Hiç keyfi yan ve geri pas yapmadı. İleri oynadı. Böyle oynamayı unuttuğu için de çok pas hatası yaptı ama, bu futbola devam etmeli.
Onu Selçuk yapan şey, takımın hücum oyununda orkestra şefi olması..
De Jong(6)- Savunmada fevkalade akıllı ve etkili oynadı, ama çok pas hatası yaptı..
Bunları düzeltmesi gerek.. Ayni yerin öteki adamı Tolga da pas verme özürlü.
Yasin (8)- Hakemle oynamaz ve kendini durmadan yere atmazsa, nasıl futbol oynayacağını sanırım en önce kendisine gösterdi. Bu Yasin üç maç daha bu kafa ile oynasın, milli takımın değişmezi olur. Arda gibi bir dünya büyüğü takımdan da teklif alır.
Sneijder (9)- Böyle bir Sneijder'i sanırım Türk futbol seyircisi bile özlemişti. Futbol resitali yaptı. Ama enerjisini ekonomik kullanması lazım..
Hagi gibi..
Bruma (2)- Takım futbol oynama niyetiyle çıkınca "Bana ayrı top lazım" diyen Bruma sırıttı. Şimdi antrenmanlarda Brumalı çalışmalar yapılmalı ki, kazanılsın.
Podolski (6)- Çok koştu, kendini çok gösterip top istedi.
Olumlu işler de yaptı.
Sinan ve Eren, oyuna çok geç girmelerine rağmen, ısınmış oynadılar ve iyi işler yaptılar.
Hamit, alay eder gibi, nerdeyse maç biterken sahaya girdi. O çapta bir futbolcuya bu ayıp yapılmaz.. "Maç başı para ile oynuyor. 15 bin euro alsın diye soktuk" diyorlarsa, o daha da ayıp..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA