Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Güvenilir Fatih!.

Geçen gece sunduğu Ana Haber'de Fatih Portakal, "Güvenilir olmak" dedi. Haber ve yorumlarıyla "Güvenilir olma"nın önemini anlattı.
Öyle haklı ki!..
Peki ya en çok izlenen ana haberlerden birinin sunucusunun da fevkalade güvenilir olması gerekmez mi, Fatih?.
"Şimdi" senin Türkçende, zaman olarak ne ifade eder?.
"Fatih Portakal ile ana haber. Şimdi" yazıyordu ekranda.. Tam 15 dakika sonra başladın.. O yazı 15 dakika ekranda kaldı ve bizi aldattı yani..
Sonra gene "Fatih Portakal ile ana haber. Şimdi" yazdı ekranda. Gene tam 15 dakika bekledik, senin adına ve "Şimdi" lafına güvenip. Çıktın. "İyi akşamlar" dedin, gittin.. Bizi bir daha aldattın..
Senin ana haberin, hem başlar, hem biterken milleti inatla ve ısrarla aldatırsa, "Güvenilir olun" diyen adama ben nasıl güveneceğim söyler misin, Fatih?.
Sakın ola, "Tüm televizyonlar böyle yapıyor" demesin kimse bana.. RTÜK denen hayalet kurum gözünün önünde tüm ulusun eşek yerine konmasına yıllardır seyirci kalırsa, bunlar olur.
Ben izlediklerimi eleştiriyor, birinin, bir tekinin örnek olması için çabalıyorum sadece..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA