Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aman dursun bu Dursun!..

Galatasaray'ı, mali, sportif yok etmek için seçilen Dursun Efendi'nin yarattığı kulüp, bu hafta üç sportif hezimeti üst üste yaşadı.. Önüne gelenden tonla gol yiyen Trabzon'a şut bile atamadan yenildi.
Sırf bu takımı kurabilmek için bütçelerini kısıp piç ettiği öteki şubelerde, ezeli rakip Fener'in karşısına çıktı.
Erkek basket takımı hezimete uğradı. Kız voleybol takımı mücadele bile edemedi.
Basketbol ve voleybolu bu ülkeye getiren kulüp Galatasaray.. Bu şubeleri niye harcadı Dursun?.
Şu İgor acemisine teslim ettiği çok pahalı futbol kadrosunu kurmak için..
Ali Sami Yen'in "Yabancı takımları yenmek için" parolası ile Mekteb- Sultani sınıflarında kurduğu Galatasaray'ı sahaya 11 yabancı ile çıkarabilmek için, o şubeleri kapanmıştan beter etti. Keşke kapatsaydı da, Fener'in her takımına hezimetle yenilme acısını yaşamasaydı taraftar..
Bir bakın Dursun geldiğinden bu yana her kategoride, her yaş gurubunda kaç Fener- Galatasaray maçı oynanmış, kaçını kazanabilmiş, Dursungiller!.
O yabancılar lejyonu futbol takımını kurabilmek için Riva'yı üç otuz paraya sattı. Satışa rağmen "Kapayacağım" dediği banka borçları daha da arttı. Emir subayı İrfan Aktar, Divan'da muhalifleri de konuşturmaz olunca, mali durumu bilen de pek kalmadı. İrfan'ın gücünün yetmediği Fatih Altaylı, Divan'da da, HaberTurk'teki yazısında da, kulübün nasıl batakta olduğunu kalem kalem anlattı. Medya üzerine gitmedi. Fener medyası gider mi?. Galatasaray batsın isteyenler için Dursun'dan iyi başkan mı olur?.
Ada hâlâ leş gibi duruyor, Boğaz'ın en güzel yerinde.. Belediyenin bile sesi çıkmıyor.. Benim sahilde evim olsa böyle rezil, tepeme biner, Boğaziçi İmar.. Bu rezilliğe körler nedense!.
Ey Zavallı Kongre!..
"Olağanüstü Kongre" değil, sadece Galatasaray Ruhu'nu canlandırmak için hazırlanan "Galatasaray Yeniden" bildirisine bile Dursun korkusundan imza atamayan Zavallılar!.
Bu rezilliğin baş sorumlusu sizlersiniz, Galatasaray Kongre Üyeleri!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA