Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Beşiktaş kendine gel!..

Bir halı saha takımından az öte, Monaco ile kendi sahamızda berabere kalabildik diye nerdeyse zil takıp Boğaz yollarına döküleceğiz. Yahu o madara takımda, Radamel Falcao adlı topa vurmayı bilen tek adam sakat olmasa da oynasa, maçı kaç farkla kaybederdik, gören tartışan yok, SKOR medyamızda..
Yahu dünya futbolu yerlerde sürünürken, Beşiktaşımızla tam da Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanacak bir sezon yaşıyoruz. Halimize bakın..
Ben baktım.. Mesela bizim gazetede Metin Tekin'e baktım. Hangi gözlükle bakmış maça, Sevgili Kardeşim?. Beşiktaşlılara verdiği en kötü not 7.. Attığı penaltı golü dışında, hayatının en kötü futbolunu oynayan Cenk, 9!. Sahada görünmeyen Oğuzhan 8!.
Ya bu çok ucuz maçta görülen sarı kartlar!.. Bedelleri, çok daha önemli maçlarda ödenecek o kartlar, mahalle maçında görülür mü?.
Mahalle takımı Monaco'nun not ortalaması 6.5, Metin'e göre... Adamlar gerçekten 6.5'lik oynasalar, maçı farklı kazanırlardı yahu!.
Sahada Beşiktaş adına görevini yapan vardı tabii.. Hatta harikaydılar.. Tribünler.. Maç boyu susmayan, devamlı ayakta, devamlı sahayı etkileyen seyirciler.. Çarşı'ya alkış..
Ama Beşiktaş'a ve Şenol Güneş'e fena halde "Dikkat" borusu çalmalıyız... Şampiyonlar Ligine bu kafa ile devam ederlerse, çok geçmeden tezkere alır, gelirler..

***
Bu arada!. Şenol Güneş'in Caner'i kadro dışı bırakması ve bırakırken söylediklerini değerlendiren tek Beşiktaş muhabiri ve yazarı çıkmadı.
Şenol'un Caner hamlesi, Caner'e değil, Başkan Fikret Orman'a karşı.
Orman, tüm medyaya açıklama yapıp "Caner tertemiz bir adamdır. Bu cezalar Beşiktaş'ın yolunu kesmek için veriliyor. Tahkimden dönmezse fena olur" dedikten sonra, Şenol Güneş de Caner açıklaması yaptı..
"Bu kafadaki oyuncuyu Monaco kadrosuna almam.."
Yahu kafasını çalıştıran bir kişi yok mu?. Ne demek bu?.
Ne zamandır, Şenol Güneş'le Fikret Orman'ın arasında buzlar var.. Kimse görmüyor, okumuyor mu?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA