Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Bu hafta pazar neşemiz, yıllardan beri TV programlarımda giydiğim gömlekleri diken Milimetric patronu Kağan Gökalp'ten..
40 yaşında arkadaşlar o akşam nerede yemek yiyeceklerini tartışıyorlarmış.
Sonunda "Neşeli Lokanta"da buluşmaya karar vermişler. Gerekçeleri Maria adlı garsonun mini etek giymesi ve bacaklarının çok güzel olmasıymış.
10 yıl sonra, 50 yaşına geldiklerinde gene buluşmuşlar. Aynı konuyu tartışmışlar ve yine "Neşeli Lokanta"da buluşmaya karar vermişler. Bu kez gerekçe lokantanın yemeklerinin güzelliği ve zengin bir şarap kavına sahip olmasıymış.
10 yıl sonra, 60 yaşına geldiklerinde aynı konuyu tartışmışlar ve yine "Neşeli Lokanta"yı seçmişler. Bu seferki gerekçeleri lokantanın sessiz ve sakin olmasıymış.
10 yıl sonra, 70 yaşına geldiklerinde aynı konuyu tartışmışlar ve gene "Neşeli Lokanta" demişler.. Gerekçeleri ise lokantanın tekerlekli sandalyeler için asansörünün bulunmasıymış.
Bir 10 yıl daha geçmiş, 80 yaşına gelmişler. Gene buluşup, gidecekleri lokantayı tartışmaya başlamışlar.
Biri "Neşeli Lokanta" demiş.. "Harika" demiş ötekiler.. "Burayı hiç görmedik. Yeni bir yer.. Ne iyi!."
(Sevgili Kağan, bende yaş 78.. 80'inci yaşıma girerken beni Neşeli Lokanta'ya götürsene.. Hiç görmedim de.. Bu şakayı "Bana" gönderdiğin için ayrıca teşekkür ederim..)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA