Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Zorlama hapsi!.

Gene bir hayvan, bir köpeği arabasının arkasına bağlamış, ölene dek sürüklemiş. TV'de izledim. Polis de sosyal medyadan izlemiş. Adamı yakalamış.. 861 lira gibi bir müthiş (!) para cezası kesmiş ve serbest bırakmışlar..
Daha üç ay olmadı değil mi, bu sahnenin aynisini izleyeli..
Neden?.
"Önleyici ceza" yok da ondan.. Para cezası kesmez, sadistleri.. Hapis keser mi?.
Kaç ay verirsiniz ki, verseniz?.
Hayvan herif tutuksuz yargılanır. Kaç yıl sürer dava..
Sonunda paraya çevrilip ertelenir o da. Önler mi?.
Peki o zaman?.
O zaman işte benim hukuk bilmeyen ve "Zorlama Hapsi"nin anlamını çözmemek için elinden geleni yapan meslektaşlarım, çözüm "Zorlama Hapsi"dir..
"Hayvanlara işkence yapan ve öldürenler, 3 günden 10 güne, tekrarında 15 günden 30 güne dek hapsedilirler." Hızlı muhakeme, hızlı itiraz usulü ile.. Koy torba yasaya..
Bıçak gibi bitsin, hayvana işkence..
Yani o filmi çekilen hayvan herif 10 gün içinde hapse gireceğini bilirse, bu vahşeti göze alabilir mi?.
Zorlama Hapsi budur, ey ahali.. Kadına şiddeti önlemek için "Zorlama hapsi" cezası konması da budur. "Yaklaşmayacaksın.
Tehdit etmeyeceksin..
Aşağılamayacaksın. Çünkü bunların hepsi 'Şiddet'tir. İhlal edersen, ilkinde 3 günden 10 güne, tekrarında 15 günden 30 güne hapis yatarsın" hükmünün sebebi budur.
Hadi Seren, Cengiz'in yanında Gülben'i aşağılamaya devam etsin, ekranda ya da sosyal medyada da görelim.. Bu defa cezası "15 günden 30 güne" olacak çünkü.. Ve de avukatının istifası, mahkeme dosyasına, 'Amacın kanıtı' diye konacak, hem de..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA