Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Benim özel gururum!..

Hürriyet Ekonomi sayfasının manşetinde bir haber.. "Global Türkler.." Bir numaralı ekonomi dergisi Capital, iş dünyasında çok önemli pozisyonlarda bulunan Türkler'in listesini yayınlamış.. Ülkemin uluslararası gururu 50 kişi..
Ama benim de özel gururum.. Niçin?.
Birinci sırada, 1979 Split Akdeniz Oyunları'ndan beri yakın ve özel dostum Muhtar Kent var. Coca- Cola Yönetim Kurulu Başkanı..
Coca-Cola'ya merdivenin en alt basamağından girip, sonunda "1 numaraya gelen" Türk.. Hayatı roman olur, film olur.. Öyle bir başarı öyküsüdür, Muhtar'ınki..
Üç numarada Tufan Erginbilgiç var. BP'nin Küresel Rafinaj ve Pazarlama Gurubu CEO'su..
Soy adına dikkat.. Erginbilgiç.. Kilis Müftüsü Muharrem Efendi'nin torunu.. Annemin kardeşi Hayati Dayımın oğlu.. Hayati Dayım.. Bizim aileyi tümüyle Galatasaraylı yapan adam.. Kardeşi fena halde Fenerli Necati Dayımın (Gürcan Bilgiç'in babası) tüm gayretlerine rağmen üstelik..
Sevgili kuzenim Tufan da BP'ye (British Petrolium) çok alt basamaklardan girdi ama baş döndürücü hızla yükseldi. Onu Türkiye'de çok bırakmadılar. Hemen Londra'ya aldılar. Hızla orda tırmandı.
Şimdi bu liste benim özel gururum olmaz da ne olur?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA