Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tuna Huş!.

Biz Türker Ağam'la D&R'da o müthiş kitabın tanıtımındayken, Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en büyük spikerlerinden, efsane Tuna Huş'u kaybetmişiz meğer. Eve dönünce bir haber kanalının alt yazısından öğrendim.
Çok iyi arkadaştık Tuna'yla.. Önce TRT'den.. O haber spikeri olarak ünlüydü. Ben hem televizyon gazetecisiydim, hem de TRT'de programlar sunardım.. Spor, yarışma falan.. Görüşmediğimiz gün olmazdı nerdeyse..
Türker Ağabey'in özellikle televizyonlara öğrenci yetiştirmek için açtığı okulda ikimiz de hocalık yapardık, başlangıçta..
Tuna, Türkçe konuşmayı öğretirdi. Spikerliği öğretirdi..
Sonra, 2001 yılında bir talihsizlik. Bir beyin arızası..
Türkiye'nin en güzel konuşan adamı konuşamaz oldu.. O beyin düşünebiliyor muydu bilmiyorum. Düşünemiyorduysa, daha az çekmiştir mutlak..
Tam 17 sene konuşamadan yaşadı, en iyi konuşan adam.. Sevgili eşi, 17 sene sahiplendi ona.. Sevgi, vefa varsa, budur işte!.
Bana göre yüce Tanrı, Tuna'yı da, ailesini de huzura kavuşturdu. Şimdi ışıklar içinde yatıyor, Tuna'mız!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA