Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ön sıradaki seyirciler yağmurluklu!.

Yeni Yardımcım, Yaso'nun kızı İrem Sayın, İngiltere'de üniversiteyi bitirip döndükten sonra, İstanbul Kültür ve Sanat yaşamını izlemeye başladı, biliyorsunuz.. Hafta başında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde "Blue Man Group" adlı gösteriyi izledi ve izlenimlerini yazdı.

***
Pek çok ailenin çocuklarını da getirdiği bir geceydi, Mavi Adamlar şovu. Dünyanın çeşitli yerlerinde özellikle de Las Vegas gibi eğlence merkezlerinde defalarca oynanmış ve bir "fenomen"e dönüşmüş, sonra bize gelmişler..
Mavi Adamlar, izlediğim çoğu gösteriden çok farklıydı. Öncelikle interaktifti yani seyircileri de gösteriye kattılar. Bu katılım gerçekten seyirciyi çok heyecanlandırıyor.
Renkli, sulu (Sözlük anlamıyla sulu) ve müzikli şovlarıyla herkesi güldürdüler.
Öyle hızlı bir gösteriydi ki, bir sonraki saniyede her şey yaşanabilirdi. Bir sonraki adımı tahmin etmeniz mümkün değildi.
Bir anda devasa toplar ve konfetiler üstünüze yağarken, bir saniye sonra 3 Amerikalı adam Tarkan'ın Şımarık şarkısını sunuyor, hemen sonra bir bakmışsınız bir adam ağzında tonla şekerle karşınızda duruyor..
En önde oturanlara mavi yağmurluklar veriyorlar. Çünkü sahneden üzerinize her an her şey akabilir.
Birbirinden değişik ve şaşırtıcı şovlar izledik tüm gece. Gösteri herkese hitap ediyordu ama en çok da çocukların kahkahaları mutlu etti beni.
Onlar da büyükler kadar eğlendiler.
Çok değişik bir deneyim yaşamak istiyorsanız çocuklarınızla birlikte bu şova gitmenizi öneririm..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA