Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Cengiz!.

Arif Sağ ve Orhan Gencebay gibi sadece "Müzik" değil, "İnsan" olarak da efsane iki adama yakışıyor mu, bu çok ayıp, bu utanç verici kayıkçı kavgası..
Hele Gencebay'ın ortada "Seçim" gibi bir demokratik yol ve yargı gibi varsa eğer hukuksal yanlışlarla demokratik mücadele yolu, Devlete baş vurup "El koyun" demesi oluyor mu?..
O zaman sistemin adı ne olur, Orhan Usta!.
Nedir bu paylaşamadıkları müzik sanatçılarının da, durmadan bölünüyorlar? Yetmiyor, daha da bölünmek için çırpınıyorlar..
Sezen'in bir lafı vardı, seneler öncesi..
"Terliksi hayvanlar gibi bölünmenin alemi ne?."
Musiki Eseri Sahipleri Meslek Grubu diye garip bir ismi olan MSG var. Hani Candan Erçetin'i seçtiler geçenlerde. Şimdi de Mesam..Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği..
Efendim bir sanatçı eserinden telif almak istiyorsa, yasal bir derneği olmalı ya, kanunen.. İlk öyle kuruldu. Sonra nasıl bir avanta varsa bu işte, bölünmeler başladı.
Arif Sağ ve Orhan Gencebay, yaşları, kimlikleri, kafaları ile bu işlerin dışında kalmalı ve birleştirici olmalıyken, hakaret üstüne hakaret!.
Cengiz Semercioğlu dostumu alkışladım okurken.
"Kültür Bakanlığı bu işe el atacaksa, MSG ve MESAM'ı birleştirmeli" diyor.
Bölünerek değil, birleşerek güçlü, birleşerek mutlu olacağımızı bilerek!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA