Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Vallahi gerçek!..

Yusuf İzel kardeşime "Sanıldığı gibi değilim. Aslında Şeker bir kızım" demiş, Paris Hilton.. Günaydın ekimizde okudum.
Paris, dünyaca ünlü, dünyalar kadın zengin Hilton Ailesi'nden bir.. Mankenlik yapıyor ve dünya onu "Skandallar kraliçesi" olarak tanıyor.. Bu da iki..
Ve kalkıp "Aslında Şeker bir kızım" diyor..
Ben de diyorum ki, inanın.. Vallahi inanın.. Şahidim.. Yaşadım..
Yıllar önce Faruk Bayhan dostum, yönettiği kanalın "Türkiye Güzeli" seçim galasına davet etmişti Paris Hilton'u "Jüri" olarak.. Ben zaten "Nöbetçi Jüri.."
Önce kokteylde tanıştık. Sonra gece boyu yan yana oturduk Jüri masasında.. Gerçekten nasıl samimi, nasıl şeker bir kızdı anlatamam..
Her şey bitip masadan kalkarken, Faruk onun için özel, inci işlemeli (Tabii gerçek değil) bir fincan hazırlatmıştı, su içsin diye, onu da bana hediye etti. Hala rafımda durur.
Tiyatro tarihinin en ünlü oyuncularından Sarah Bernard'ın bir anekdotu vardır. Perde kapanmış, salon "Sarah!.. Sarah" çığlıkları ile yıkılıyor.. Sarah yanındakilere döner ve der ki..
"Doğduğumda bir soyadım vardı. Ben ona bir ad ekledim."
Paris, hem de Hilton gibi bir soyadına eklenmiş addır, o "Şeker" kız tarafından!.
Şeker ve "Keyfince" yaşayan kız.. Hilton Kuralları ile değil ve Hilton Ofislerinde değil!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA