Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yasin ve Feghouli!.

Feghouli'yi "Galatasaray'ın Flaş Transferi" ilan edenler, Yasin'i de Beşiktaş'a satıyorlar..
Sallama haberler üzerine yorum yapmam.. Ama transfer sezonunun göbeğinde, Fatih Terim'e en başta söylediklerimi tekrar edeceğim..
Hocam,
En büyük heyecanının 2000 Yılındaki başarının da ötesine geçmek, bu defa Galatasaray Müzesinde olmayan tek Avrupa Kupası "Şampiyonlar Ligi" ile seriyi tamamlamak olduğunu biliyorum.
2000 Yılındaki başarıyı, paralı askerler değil, tamamı Türk, tamamı Galatasaray için ölesiye oynayan adamlardan kurulu iskelet getirdi.
O takıma, dünyanın emekli ettiği üç adam ekledin.. O "Galatasaray Ruhlu" takıma onlar da uydular ve hayatlarının futbolunu, tekrar ediyorum "Emeklilik Yaşı"nda oynadılar. 4 sene üst üste.. 4 sene Türkiye Şampiyonu oldular. Sonuncuyu UEFA ve Süper Kupa ile taçlandırdılar.
Başarının yolu işte bu!.
Ayni dili konuşanlardan, kalbi ayni ülke, ayni kulüp için çarpanlardan kuracaksın gene takımını..
Yanlarına da Belhanda, Feghouli gibi ruhsuz, heyecansız tipleri değil, Hagi gibi, Popescu gibi, Taffarel gibi içlerinde daha cevher varken, şutlanmış süper starları bulup katacaksın. Onları ucuza alabilir ve daha evvel yaptın, gene yaparsın, vereceğin "Katma Değer"le tekrar zirveye çıkarırsın.
Temel felsefen bu olmalı..
Yani palavra, ruhsuz Feghoulileri değil, içindeki cevheri çıkartabileceğin Yasinleri kazanmalı, onlara yeni Hagi, Popescu ve Taffareller eklemelisin..
O zaman hem Galatasaray kazanır, hem Türk futbolu.. Hem de sen kazanırsın Hocam!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA