Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir “Şölen” gecesi..

Cemal Reşit Rey (CRR) coştu.. Arka arkaya harika işler yapıyorlar. Salı gecesi enfes bir Veysel gecesi yaşadık, yarın yazacağım etraflı..
Cumartesi için biletlerinizi şimdiden alın diye bugünden uyarıyorum..
Melih Kibar Besteleri Gecesi..
Melih'i ilk defa 1974'te, Eurovision Şarkı Yarışması'na ilk katıldığımız yıl, Türkiye seçmelerinin Sinyal Müziği'nde duymuştuk. O zaman orkestrayı Timur Selçuk yönetiyor diye, hepimiz o harika müziği Timur'un sanmıştık. Sonunda Timur açıkladı.. "Çobanyıldızı adlı bu parça, Melih Kibar'ındır!." ..Ve de Egemen Bostancı'nın müzikali Hisseli Harikalar Kumpanyası, Erol Evgin'in hâlâ efsane olan şarkıları ve Hababam Sınıfı film müziği ile Melih müzik dünyamıza kök saldı.. Kendi erken gitti, ama şarkıları hep yaşayacak.
İşte o unutulmaz bestelerden seçmeleri, cumartesi gecesi saat 20.00'de Tenor Hakan Aysev, ünlü sanatçılarımız Yonca Lodi, Özgün ve Ayşen Birgör seslendirecekler.
Siz söyleyin.. Kaçar mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA