Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yalancı kim?.

Galatasaray Kulübü bir bildiri yayınlamış.. Aynen..
"Çeşitli mecralarda kayyum atanması ve benzeri gibi, asılsız, yalan, yanlış bilgiler verildiği, söylentiler çıkarıldığı gözlenmektedir.
Yönetimimizin tüm kurulları ile birlikte görevinin başında olduğu, şirketimizin işleyişine ve faaliyetlerine olağan şekilde devam ettiği, yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." "Yalancı da bu bildiriyi yayınlayanlar, asılsız, yanlış bilgiler veren de Galatasaray Kulübü imzasını böyle bir bildiriye alet edenler"dir...
Bu ülkede "Galatasaray'ın tüm yönetim kurullarının aynen göreve devam etmediğini" iddia eden tek kişi yok..
Galatasaray Kulübü'nün kayyuma teslim edileceğini iddia eden de..
Yapılan ne?.
"Yönetim ibra edilmedi, şimdi ne olacak" sorusunun "yasal" cevabı..
Galatasaray Kulübü'nün anayasası, kulübün tüzüğüdür.
Bu tüzük diyor ki..
"Yönetim, ibra edilmediği zaman 30 gün içinde seçim kararı alır.." Dikkat buyurun.. "Seçim yapar" değil, "Seçim kararı alır." Bu tüzük diyor ki:
"30 gün içinde seçim kararı almazsa, bir üyenin (Tek bir üye yeter) baş vurması halinde, yönetim kurulu görevden alınır.
Kulüp kayyuma teslim edilir. Seçim kararını o kayyum verir." Yalan mı bu, Başkanın bütün adamları, yalan mı?.
Hadi bu yazıya tekzip gönderin, hadi "Hıncal Uluç yalan, yanlış, asılsız bilgiler yazıyor" deyin de görelim boyunuz kaç santim?.
Şimdi oturun, o yayınladığınız bildiriyi afiyetle yiyin bakalım!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA