Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Göztepe!..

Nerdeyse tıpkı Adnan Süvari'nin Göztepesi gibi, Avrupa'da bu ülkeyi hem de nasıl temsil edecek bir takım olma yolunda giderken, Başkan Mehmet Sepil, ki öz Göztepe çocuğudur, tasarruf telaşına kapılıp, başta o takımı yaratan hocayı yollayıp, en önemli futbolcuları satınca, Göztepe şimdi kümede kalma mücadelesi yapar duruma geldi.
Bu mücadelede en büyük destek, o ünlü Göztepe taraftarından beklenirken, bir gurup gözü dönmüş fanatik, Halil ve Alpaslan'a saldırmış. Yetmemiş..
Sosyal medyada "Halil ve Alpaslan kulüpten kovulsunlar" diye kampanya açmışlar iyi mi?.
Allahtan yönetim bu çirkin gaza gelmemiş ama ben artık Göztepeli futbolcuların maça hangi ruh hali içinde çıkacaklarını tahmin edebiliyorum. Bu kafa ile kazanırlarsa mucize olur..
Ey o Göztepe düşmanı fanatikler..
Siz Halil'le Alpaslan'ın nasıl yürekten Göztepeli oldukları, sahada kenarda Göztepe için nasıl çırpındıklarını görmeyecek kadar körseniz, adı "Göz" ile başlayan bir kulübün nasıl taraftarı olursunuz, ha?.
Söyleyin, nasıl?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA