Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bakırköylüler için..

Bu yazının önceliği Bakırköy'de yaşayan okurlarda.. Çünkü, perşembe akşamı Kadıköy'de izlediğim o harika konser, pazartesi gecesi Bakırköy Leyla Gencer Kültür Merkezi'nde tekrarlanacak.. Vakit yok acele etsinler diye..
Sevgili dostum Behzat Gerçeker'in "ENBE" konserinden son anda haberdar olunca, nasıl koştuğumu iyi bildiğim, yani damdan düştüğüm için, Bakırköy uyarım..
"Aşk Şarkıları" koymuş gecenin adını Behzat..
Benim en sevdiğim Paris şarkısı "Sous le ciel de Paris" ile başlamaz, ardından en ünlü tenor aryası diyebileceğim "La Donna Mobile" gelmez mi?.
Ben 1960'lı yıllarda Ankara'da operalar Türkçe oynanırken bayılmış, ezberlemiştim bu aryayı..

"Kadın dönektir,
Rüzgarda tüy gibi.
Düşünceleri hep değişir."

Yani "Aşk Şarkıları Gecesi" de böyle başlar hani.
Ama Behzat'ın piyanosu ve Altay Dönmez (Bas), Ali Demirel (Gitar), Mehmet Uludağ'ın (Davul) eşliğinde, Tenorlar, Onur Turan, Selçuk Kalaycıoğlu, Çağlar Ökten, Erdem Seyhan, Bas Bariton Ali Erenus ve sopranolar Dilek Engin, Elvan Günaydın ve Eda Tuna Arslan, dünyanın dört bir yanından öyle hoş, öyle popüler, öyle keyifle eşlik ettiğimiz şarkılar söylediler ki.. İngilizce,Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusca..Tabii Türk popunun dorukları da dahil..
Son zamanlarda bu kadar neşeli, bu kadar eğlenceli, bu kadar coşkulu konser az izledim.
Bakırköylüler, gidemez de giden komşulardan dinlerseniz, üzülmeyin diye uyarıyorum.
Aşk değil, neşe, eğlence gecesi yaşayacaksınız!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA