Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Kabul edin çok seksi olmuş!

Atv Haber'in yeni tanıtım filmi tartışma konusu oldu bizim mahallede. Kelebek'ten Cengiz Semercioğlu, ilanı, "'Habercilik ekip işidir' deniyor ama fotoğrafta ekip yok! Bir tek net görünen dört adım önde yürüyen Erdoğan Aktaş. Bu haliyle haber merkezinden çok, yerel seçime hazırlanan belediye başkan adayının afişi gibi olmuş" diye eleştirmiş...
Eyvallah... Yıllardır televizyon yazan Semercioğlu'na, "Hadi oradan canım! Kıskanma..." deyip posta koyacak değilim ama bir iletişimci olarak itirazımı da dile getireceğim izninizle:
"Haklısın Cengiz. Bu ilanı ilk gördüğüm anda ben de, 'Vay be! Bizim Erdoğan'a bak! Sanki atv'nin haber müdürü değil, Lost dizisinin baş aktörü olmuş!' dedim kendi kendime... Ama bilirsin bu tür tanıtımlar senin, benim gibi gazeteciler için değil, izleyici için tasarlanır. 'Daha iyi satsın' diye! Elbette verilen mesaj önemlidir ama aslolan vatandaşın kafasında yerleşmesi istenen imajdır! Bence bu tanıtım, atv Haber'i çok yaratıcı ve gizemli göstermiş. Benim gibi maço bir kadına bile, bakar bakmaz 'Vay be!' dedirttikten sonra bu tanıtım, sen bir de diğer hatunlar üzerinde yaratacağı etkiyi düşün bence! Özetle Cengiz... Kabul et ki bu tanıtım çok seksi olmuş çookkk!"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA