Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Abdi İpekçi'nin adını ağzına alma!

Daha evvelki gün.
Merhum duayen Abdi İpekçi'nin kızı Nükhet İpekçi'nin program yaptığım Beyaz TV'ye bağlanarak, Soner Yalçın zihniyetine karşı verdiğim mücadeleme açık desteğini aktardım bu köşeden.
Babasının da bir Soner Yalçınzede olduğundan yakınan Nükhet Hanım'ın; "Sevilay Yükselir'in anlattıklarını doğru okumak, kişisel meseleler deyip geçiştirmemek lazım. Kendi özelinden bir zihniyeti anlatmaya çalışıyor. Ben 10 yıldır bu zihniyete karşı mücadele veriyorum. Tam 10 yıldır Soner Yalçın'dan babama attığı iftirayı temizlemesini istiyorum ama temizletemiyorum" sözleri, onun ne kadar içinin yandığını gösteriyordu.
Eminim ki, Nükhet Hanım'ın içi, Soner Efendi'nin geçen cuma cezaevine götürülürken, "Ben bu bayrağı Abdi İpekçi'den teslim aldım" sözlerini duyunca bir kez daha yanmıştır!
Herhalde epeyce bir zamandan beri sorgu odasında olduğu için haberi yok, Nükhet Hanım'ın ona aldığı açık tavırdan!
O yüzden de utanmadan, arsızca şov yapıyor merhumun adı üzerinden.
Ama bunun kabahati ona değil, Ergenekon Savcıları'na ait.
Desenize kardeşim adama...
"Yav Soner! Numara yapma! Merhumun adını boşuna ağzına alma! Bütün memleket biliyor senin ona neler yaptığını. Kardeşim aklını başına topla, hiç kimsenin değilse bile bari çamur atıp bir türlü temizlemediğin İpekçi'nin ruhunu rahat bırak!"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA