Restoranın 100 metre yakınında heykeli olan Antalya'nın kurucusuna atfedilen Attalos'un Madalyonu ise, 3 madalyon etten oluşuyor. Yanına iki dilim portakal var. Bir dilimi Antalya'nın güneşini, diğeri Antalya'nın portakalını simgeliyor. Siyah ve beyaz soslardan yapılan dana bonfile Zen, roka üzerine bonfile dilimlerinin talaş gravyer peyniri ve 2 sosuyla sunulan Keyf-i Meyhane de yine Aydın Yılmaz ustanın buluşlarından.
TÜRKÜ KONSERLERİ
En son hazırlanan bar bölümüne gelince. Burada da fiyatlar çok makul. Fıstık, dilediğiniz kadar patlamış mısırla gelen 50 cl bira 7 TL. Burada saat 21.00 ile 01.00 arasında canlı müzik olacak. İlke Türkdoğan ile Orhan Gürsoy ikilisi, sürekli değişecek Türkü gruplarının koordinasyonunu yapıyor.