Paris'tan Pera'ya lezzet yolculuğu
Pera Palace Hotel'de iki ay boyunca devam edecek 'Champs- Elysee'de gastronomi turu' başladı. Fransız esintilerini Pera'ya taşıyacak olan etkinlik, Agatha Restaurant'tan Patisserie de Pera'ya, Orient Bar'dan Kubbeli Salon'daki çay saatine kadar otelin her yerinde klasik Fransız tatlarını sunuyor.
Tel: (0212) 377 40 00
Baştan çıkarıcı kestane sunumları
Soğuk havaların vazgeçilmez lezzeti kestane, farklı sunumlarıyla Mövenpick Hotel İstanbul'daki AzzuR Restaurant'ta tadılabilir. Bıldırcın konfit ve nar ile sunulan kestane çorbası, porçini mantarlı krem sosla kestaneli linguine ve kestaneyle kaplanmış levrek gibi tatların yer aldığı bu mönü, 25-30 Kasım arasında hazırlanacak.
Tel: (0212) 319 29 29
Hamsi günlerini kaçırmayın
Hamsi kuşu, hamsili kula çiçeği mantısı, hamsi köftesi, hamsili kaygana gibi hamsi balığından hazırlanan lezzetleri tatmaya hazır mısınız? Arena Hotel'de, kasım ayı boyunca 'Hamsi Günleri' düzenleniyor.
Tel: (0212) 458 03 64