Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞAK DİZER FRANSEZ

Gece alışverişine hazır mısınız?

Moda ve alışverişe meraklı kadınlar biliyor, İstanbul'da 16 Eylül akşamı ilginç bir etkinlik olacak. Bu yazıyı okursanız, siz de bu etkinlikten geri kalmayacaksınız beyler...

Vogue tarafından geçen yıl 13 ülkede, moda ve alışveriş partisi düzenlendi. Gece yarısına kadar mağazalar açık kaldı. Sokaklarda ve AVM'lerde partiler düzenlendi. Bu yıl İstanbul da bu etkinliğe katılıyor. Lokasyonlar belli: Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park. Erkekler için bu etkinliğe özel 'Ne, nerede, nasıl?' programı hazırladım.

İSTİNYE PARK MÜDAVİMLERİ İÇİN
Markalar sokağı olarak adlandırılan açık hava alışveriş avlusunda standlar ve sahne kurulacak, partiler, define avı, sürpriz hediyeler, tasarımcıların süslediği 'cup cakeler' ve Dice Kayek'in tasarladığı FNO İstanbul tişörtleri satılacak. Mağazalarda gerçekleştirilecek etkinlikler ise şöyle:
Burberry: Ece Sükan'dan stil danışmanlığı alabilir, şampanya eşliğinde alışveriş yaparak, çekilişle bir trençkot kazanabilirsiniz
Adidas: İndirimli fiyatlara Jeremy Scott ve Stella McCartney özel üretimlerini alabilir, gece boyunca FG DJ'leriyle özel ikramlar eşliğinde eğlenebilirsiniz.
Damat-Tween: Harrods mağazasının stil danışmanı Mitchel Belk'le sürpriz ikramları eşliğinde alışveriş var.
Calvin Klein: Nefise Karatay'ın sizin için bir kıyafet seçmesini isterseniz, bu mağazaya uğrayın. Lacoste: Fransız müziği ve şarapları eşliğinde alışveriş yapabileceksiniz. Alışveriş yapan her 10. kişiye Campanas Brothers tasarımı polo tişört hediye.
Emporio Armani: Armani bu akşam için DJ performansları ve özel kokteyller eşliğinde, 22:00'den sonra bir 'after party' planlıyor.
Divarese: Mağaza dans pistine dönüşecek; salsa ve cha cha gecesi organize edilecek.
İnci: Koleksiyonu mankenler tanıtacak. Ayrıca süper bir stil danışmanları var.
Que: Aşk-ı Memnu dizisinin stil danışmanlarıyla (Yani Deniz Marşan ve benimle) yenilenebilirsiniz.
Beymen: Ayakkabı tasarımcısı Giuseppe Zanotti, özel ikramlar ve kokteyller eşliğinde ayakkabı imzalayacak ve canlı mankenlerle vitrinde olacak.
Boyner: Özel kampanyalar, hediyeler, çikolatalı çilek ve kanepe eşliğinde, Mehtap Elaidi ve Gamze Saraçoğlu'yla tanışabilirsiniz.
Mavi: Markanın mağazada kuracağı poduma çıkanlar, gece boyunca videoya kaydedilecek ve vitrinden yayınlanacak. Alışveriş yapan herkese aksesuar hediye.
U.S Polo: Özel ikramlar eşliğinde kendi Polo'nuzu kendiniz tasarlayabileceksiniz.

NİŞANTAŞI'NDA OLACAKSANIZ...
Nişantaşı City's:
Number One Radio'dan sürpriz bir isim olacak. AVM'de sergiler, stil danışmanları ve tasarımcı pop-up butiği de var.
Brandroom: Canlı DJ performansı ve pırlantalı ürünlerde yüzde 50 indirim var.
Blender: Dinamo FM DJ'lerinin müzikleri ve özel kokteyller eşliğinde alışveriş yapabilirsiniz. Damat: İtalyan moda dergisi Uomo Collezioni'nin Genel Yayın Yönetmeni Alessandro Ferrari'den stil danışmanlığı alabilirsiniz.
Stefanel: Esin Maraşlıoğlu'ndan stil danışmanlığı alabilirsiniz.
Topshop: Vogue editörleri stil danışmanlığı yapacak, müzik ve ikramlar olacak. Nişantaşı Louis Vuitton, Banana Republic, GAP, Marks & Spencer, Mudo, DKNY, Tod's ve Swatch'ta da özel ikram ve hediyeler var.

ANADOLU YAKASI DA ALIŞVERİŞE HAZIR

Geceyi Bağdat Caddesi'nde geçirecekler Vakko, Derimod, Brandroom, Façonnable, Guess, Mavi ve Topshop'a uğrayabilir.
Bilstore: Bora Aksu'nun bu geceye özel tasarladığı, sadece 50 adet üretilen gömleklerden alabilirsiniz. Corvus şarapları eşliğinde, Zeynep Erdogan, Ayşe Deniz Yeğin ve Aslı Güler'den stil tüyoları kapmanız da mümkün.
Sportsworks: Portekizli graffiti sanatçıları, Eastpak çantalarınızı boyayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA