Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hürrem 'Süleyman' dedi

Ve beklenen devrim gerçekleşti. Cihan hükümdarı Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman'a, dili dönmediği için sürekli 'Sülüman' diyen Hürrem Sultan son bölümde nihayet 'Süleyman' demeyi başardı.
Dizinin senaristi Meral Okay, bazı kesimlerden gelen eleştiriler karşısında pes etmiş olacak ki, son bölümde bizim cariyeye İstanbul Türkçesi ile son derece net bir şekilde 'Süleyman' dedirtti. Şimdi diyeceğim ki, Hürrem artık yavaş yavaş dilimizi öğreniyor ama diğer dil bilgisi ve telaffuz hataları devam ederken, sadece 'Süleyman'ı düzeltebilmesi tuhaf!
Diğer yandan Hürrem'in doğum yaparken attığı çığlıklar, ekran başındakileri çok rahatsız etmiş. Pek çok izleyici, Hürrem'in o tiz çığlıkları sırasında kanal değiştirdiklerini söylüyor. Hürrem'in üç doğum daha yapacağını düşünürsek, Allah kulak zarlarımıza zeval vermesin!
Diziyle ilgili diğer izleyici eleştirilerini ise cumartesiye bırakıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA