Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte Mustafa Sandal

Yıllardır bu sütunlarda yazıp dururum, "Mustafa Sandal'ın oyunculuğunu hangi yönetmen, hangi yapımcı keşfedecek?" diye... Mahsun Kırmızıgül çıkıp da, New York'ta Beş Minare filminde oynatmasa, belki de aynı şeyi yazmaya devam edecektim.
Mahsun'un açıktan teknik danışmanlık hizmeti verdiği Boyut Film, TRT 1 ekranlarında dünya şekeri bir sit com'a başladı. Adı, Başrolde Aşk... Ama başrolde Mustafa Sandal var... Oynamıyor, döktürüyor...
Sit com oyunculuğu zor zanaattır. Hem abartacaksın, hem inandıracaksın. Hem karikatürize edeceksin, hem de ayakların yere basacak. Bu hassas dengeyi tutturmayı bazen yılların devlet tiyatroları oyuncuları bile başaramaz. Ama Mustafa başaracak. Bakın 'başarmış' demiyorum. Zira oyunculuğu daha ham. İlk kez bir sit com setinde 'staj' yapıyor. Ama üç bölüme kalmaz, Türkiye, Mustafa Sandal'ın oyunculuğunu konuşuyor olacak. Hele Mustafa'nın muhteşem bir kadro arasında bu kadar sivrilip, parlaması beni gelecek adına daha da umutlandırıyor.
Bir de, dizi boyunca hep düşündüm, Mustafa, Daltonlar'dan en çok hangisine benziyor diye!
Bu arada Mahsun'un da hakkını yemeyelim. Işıktan dekora kadar her ayrıntıda onun parmağı var. TRT, bu kadar parlak renkli, bu kadar göz alıcı, bu denli ışıklı bir dizi ekrana getirmemişti bugüne kadar.
Yerli kanallarda başrol oyuncusunun teniyle, arkadaki duvarı aynı renkte görmeye alışkın bir televizyon izleyicisi olarak, bir an kendimi CNBC-e izliyor sandım. Bravo!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA