Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Irkçılığa pozitif ayrımcılık

ARZU Y. adlı okurumuz, Master Chef programı hakkında ilginç bir yorum yapmış: "Geçtiğimiz cuma günü yayınlanan Master Chef'le ilgili bir eleştiri yapmak istiyorum. Yarışmacılara verilen et, bir hayvanın en güzel yerinden çıkarılan etti (dana nuar).
Ama Uzakdoğulu yarışmacı Anyan bu eti mundar etti.
Önce 'Sosis yapacağım' deyip garip bir şey yaptı, görüntü itibariyle de çok kötüydü.
Şefler kendisini uyarınca bu sefer güzelim etten yapa yapa sıradan bir köfte yaptı. Onu bile beceremedi. Zira köfte o kadar tuzluydu ki Batuhan Şef dilinin pütür pütür kabardığını söyledi.
Ama ne hikmetse Erol Şef'in deyimiyle '50 liralık etten 5 liralık köfte yapan Anyan' değil, diğer yarışmacı Sena elendi. Sena en azından eti usulüne uygun pişirmişti. Sadece dinlendirmeden, vaktinden önce kestiği için et suyunu salarak biraz kurumuştu. Üstelik Anyan geçen sefer de direkten dönmüş ve jüri tarafından bıçaksırtında olduğu söylenmişti.
Bu yarışmacı sürekli birilerini kendisine karşı ırkçı davranmakla suçluyor. Acaba diyorum, jüri de bu suçlamadan nasiplenmemek için mi Anyan'ı elemekten çekiniyor?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA