Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hayat ters yüz olursa

TRT 1'de çok yakında başlayacak Ters Yüz adlı yeni programı büyük bir heyecanla bekliyorum.
Konsept son derece ilginç. Farklı meslek gruplarından iki kişi, aileleriyle birlikte bir hafta boyunca hayatlarını değiş tokuş edecekler.
Örneğin; 5 Temmuz Salı günü 20.40'ta yayınlanacak ilk bölümde, Rize'de arıcılık yapan İbrahim Bey ile İstanbullu avukat Muharrem Bey birbirlerinin yerine geçecek, birbirlerinin hayatını yaşamaya çalışacaklar. Üstelik aileleri de onlarla birlikte hızlı bir şekilde mekan ve statü değiştirecek.
Fragmanlarda çok ilginç görüntüler vardı. İstanbullu ailenin kadınları ağılda süt sağmaya çalışırken çok zorlanıyorlardı.
Rizeli İbrahim Bey ise İstanbul'daki lüks bir restoranda önüne konulan suşiyi kokladıktan sonra "Anaa, çiğ balık bu" diyerek feryat ediyordu.
Benim asıl merakım ise İbrahim Bey'in avukat cüppesiyle gireceği ilk dava ve Muharrem Bey'in arılarla ilk karşılaşması...
Görünen o ki, çok eğleneceğiz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA