Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu nasıl hamilelik?

ŞULE Sarıgül adlı okurumuzun şikayeti, dizilerde bir türlü karnı büyümeyen kilo almayan kadınlardan yana: "İyi günler Yüksel Bey.
Dizilerdeki ayrıntılara sizin yazılarınızdan sonra daha bir dikkat eder oldum.
FOX'ta yayınlanan Lale Devri ile ilgili gözüme takılan bir ayrıntıyı sizinle paylaşmak istiyorum.
Dizide ev ahalisinden Zümrüt Hanım, Reyhan ve Yeşim hamileler.
Özellikle Yeşim 4 aylık hamile; bebeğinin cinsiyeti bile belli. Fakat Yeşim'in ne karnında bir büyüme var ne de hamile olan bir bayanın dikkat etmesi gereken durumlara aldıran bir hali var. Bu üç bayan da hamile olmalarına rağmen, podyumda yürür gibi ayaklarında en yüksek platformlu ayakkabılar ve dal gibi bir vücutla diziyi sürdürüyorlar.
Senaryo gereği hamile kalıyorlarsa bunun kurallarına uymaları gerekir. (Örnek: Aşk ve Ceza dizisinde Nurgül Yeşilçay'ın karnı her bölümde büyüyordu.) Bir bayan olarak bu durumu diziyi her izlediğimde yadırgıyorum.
Senaristler, yönetmenler biz televizyon izleyicilerini iyice akılsız durumuna düşürüp, 'Ne çekersek izleyecekler" diye mi düşünüyorlar acaba?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA