Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Futbol böyle konuşmasın

KÖŞEMİZİN müdavimlerinden Fatih Demir bu kez Lig TV'nin yeni sezon tanıtımlarındaki ifadeleri eleştirmiş: "Futbol reklamları çığırından çıktı. Nerede o eski dostluklar, nerede o eski birlik beraberlikler?
Eskiden babanın, oğluyla maç izlemek için oğlunu okuldan kaçırdığı reklamları izliyorduk. Şimdilerde iş kalp kırmaya kadar indi. Böyle bir ortamda baba, oğlunu ne kadar maça götürür, bilemem. Ama ne hikmetse reklam 'Artık futbol konuşacak' diye bitiyor. İnşallah konuşan sadece futbol olur.
Okurumuz Fatih Demir'in bu haftaki eleştiri oklarından bazı sanatçılar da nasibini almış: "Bizim ünlüler neden kendilerine Fransız kalıyor?
Çünkü bizimle aynı şeyi dinlemiyorlar.
Gazetelerde şu ünlünün Top 10'u diye listeler çıkıyor.
Fakat bir tane bile Türk bulmak mucize oluyor. İşin garibi, arkadaşım dostum dediği ünlü kişi bile ilk 10'una giremiyorken Türk halkından albümünü almalarını bekliyor. Acaba o ne kadar kendi şarkıcısına değer veriyor da bizden değer bekliyor?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA