Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vurma vurma inlemesin!

İsimleri Barbar, Camoka, Samuray... Cüsseleri, Dolmabahçe Sarayı'nın mermer kapısı ebadında... Hani gece ıssızda karşılaşmak istediğiniz en son tiplerden. Adalelerini fark etmeseniz bile bakışlarıyla adam döven cinsten yarmalar...
Onları Bilgehan Demir bulup çıkarttı ve Cine 5 ekranlarında her cumartesi gecesi kapıştırıyor.
Ama birkaç haftadır yine Cine 5'te cumartesi geceleri yayınlanan Serdar Gökalp Show ile Türkiye'nin En Güçlü Adamları arasında bir söz düellosu vardı. Gökalp, yayından geç çıktıkları için onlara veryansın ediyordu. Hatta canlı yayın sırasında reklam için atışmaları bile oldu. İki programın fanları da internette kapıştılar. En nihayet, Serdar Gökalp geçen hafta canlı yayında bizim güreşçiler için tahrik edici ağır sözler sarf etti. Ve bu hafta bardak taştı... Bilgehan Demir ve insan azmanı güreşçileri, Serdar Gökalp'in şovunu bastı. Sinirlerin iyice gerildiği, güreşçiler ile Gökalp'in birbirine gireceği anda yelkenler aniden suya indi. Güreşçiler 'Kadına Şiddete Hayır' pankartı açtılar.
Meğer haftalardır süren bu söz düellosu, tüm dikkatleri bu program üzerinde toplamak içinmiş.
Yaratılan suni gerilimin amacı tüm Türkiye'ye mesaj vermekmiş. Kuvvetleri canlı yayınlarda resmen tescillenen Türkiye'nin En Güçlü Adamları, birer birer mikrofonu ellerine alıp, Türkiye'ye seslendiler. Dediler ki; "Kadına şiddet uygulayan adam, aciz adamdır. Bu konuda gerekli yasaların bir an önce çıkarılmasını arzu ediyoruz. Hatta bu adamların insanlarla aynı yerde yargılanmasına bile karşıyız!"
Zaman zaman bu köşede şiddeti özendirdiği için Amerikan Güreşi'ni ve kafes dövüşlerini eleştirdiğimiz oluyor. Ama bu hafta tüm alkışlar Türkiye'nin En Güçlü Adamları'na, Bilgehan Demir'e ve Serdar Gökalp'e... Umarım bu kez vurdukları (!) yerden ses getirmişlerdir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA