Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haydi Mahsun...

Mahsun Kırmızıgül'ün New York'ta Beş Minare filmini izledikten sora bu sütunlarda kaleme aldığım yorumda Hollywood aksiyonunu Amerikan sinemasında yapacak çok yönetmen olduğunu, Mahsun'un ise daha önce Beyaz Melek ve Güneşi Gördüm'de olduğu gibi kendi coğrafyasının öykülerini anlatması gerektiğini yazmış, "Bize New York'un değil, Bitlis'in Beş Minaresi lazım" demiştim.
Mahsun şimdi yine kendi 'özünden' bir hikayeyi ilmek ilmek örmeye başladı. atv'de yayınlanacak Mahsun Kırmızıgül imzalı Hayat Devam Ediyor dizisi, küçük gelinlerin dramını en gerçekçi ve en etkileyici haliyle gözler önüne serecek. Dedesi yaşındaki adamlarla evlendirildikten sonra hayatları kararan masum çocukların ibretlik öyküleri, bu diziyle ete kemiğe bürünecek ve farkındalık yaratılacak.
Perşembe günü dizi haberi, Sabah'ın birinci sayfasında 12 yaşındaki Mürvet'e yapılan töre infazı haberinin altında yer aldı. Küçük gelinlerin dramının sümen altından manşet altına, oradan sürmanşete yükselmesi bile büyük gelişme...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA