Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu İffet seyredilir

Yiğidi öldürdüğümüze göre, sıra hakkını vermeye geldi. Her ne kadar tecavüz olayıyla 'promosyon' yapılmış olsa da İffet hem prodüksiyonu hem yönetimi ve kurgusu hem de müthiş oyuncu kadrosu ile Star'ın bu yılki iftihar vesilesi olabilecek bir dizi.
Zaten dizinin başında da 'Gold Film İFTAHARLA sunar' yazıyordu. Ama keşke 'İFTİ-HARLA' sunabilselerdi!
Deniz Çakır'ın Yaprak Dökümü'ndeki içten pazarlıklı, sinsi, kötülükler kraliçesi 'Ferhunde' karakterinden, masum ve mazlum 'İffet' karakterine geçişinin bu denli ikna edici olabileceğine ihtimal vermiyordum.
Demek ki rolüne ruhen çok iyi hazırlanmış. Deniz Çakır zaten iyi bir oyunculuk altyapısına sahipti. 'İffet' karakteriyle yıldızını iyice parlatacağına inanıyorum.
İbrahim Çelikkol da ekranda ilk göründüğü günden itibaren bu sütunlardan sıkça övgü alan yeni nesil jönlerinden. Gelgit karakterli, hafif serseri taksici Cemil tipine 'cuk' oturmuş.
'Karizma' deyince aklıma gelen birkaç isimden biri olan Mahir Günşıray yine şahane. Ercan Yazgan'ı bir televizyon dizisinde yeniden görmek ise büyük mutluluk. Zuhal Olcay da aksi, lanet, kötü ruhlu abla rolünde döktürüyor.
Neredeyse her köşesinden ayrı bir oyunculuk değerinin çıkıp "Ce-ee" dediği dizi, zengin kadrosuyla göz kamaştırıyor.
Hikaye pek bilindik olmasına ve Star'ın diziler için tercih edilen bir kanal olmamasına rağmen bu dizi izleneceğe benziyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA