Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şantaj modası

Okurumuz Necdet Taylan, dizilerde, son dönemde moda olan tehlikeli bir duruma dikkat çekiyor:
"Merhaba Yüksel Bey, bu sefer yazımda; dizilerdeki gözden kaçan hatalardan değil, izleyicinin gözüne sokulan bir hatadan bahsetmek istiyorum:
Son dönem komedi dizilerinde işlenen bir konu var; birinin açığını yakalayıp o kişiye şantaj yoluyla istediğimiz (!) şeyi yaptırmak... Özellikle Akasya Durağı dizisinde sık sık kullanılan bu malzemenin atv'nin yeni dizisi Alemin Kıral'nın geçen haftaki bölümünde de izledik maalesef. Bu bölümde Aslan'ın lise mezunu olmadığını eşinden gizlediği ortaya çıkmış ve bu bilgi kayınvalidesi ve kızları tarafından şantaj malzemesi olarak kullanımıştı. Özellikle kızlarının babalarına karşı takındıkları abartılı tavır da düşündürücüydü bence... Her ne kadar komedi dizisi deyip geçsek bile, ele alınan konuların bazı değerleri basite indirgiyor olmasını yadırgadığımı belirtmek isterim.
Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA