Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tesettürle finalde

'Bugün Ne Giysem?' de geçen hafta, son derece ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya Türkiye'nin en iyi giyinen kadını seçilmek üzere katılanlar arasında, tesettür kıyafetlerine bürünen 26 yaşındaki Mehtap Uysal da vardı.
Hakan Akkaya, Ivana Sert ve Barbaros Şansal'dan oluşan jüri, yarışmacının kostümünü enine boyuna yorumlarken; özellikle Barbaros Şansal'ın tesettür modası konusundaki engin bilgisi izleyenleri şaşırttı.
Yıllardır Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok Arap ülkesinde moda tanıtımları yapan, atölye çalışmaları düzenleyen Şansal'ın konuya hakimiyeti gerçekten de dikkat çekiciydi.
Yarışmacıyı başını bağlama biçimi konusunda son derece olumlu bir şekilde yönlendiren, İslami esaslara göre giyinirken takma kol bulunmayacağını ve sırtta asla boydan boya dikiş yer almayacağını söyleyen Şansal, dinimiz gereği elbiselerde asgari oranda 'insan müdahalesi' bulunması gerektiğini ve giysinin olabildiğince doğal görünmesinin lazım geldiğini, bir yandan örtünüp diğer yandan vücudunun tüm hatlarını ortaya koyanları ise asla anlamadığını dile getirdi.
Yarışmacı Mehtap Uysal ise üç jüri üyesinden de geçer not alarak, Türkiye'nin en şık kadını seçilmek yolunda önemli bir engeli aşıp finale kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA