Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yok böyle Hadise!

Konuklar samimi, sempatik ve katılımcı, Beyaz da havasında olunca, Beyaz Show'u izlemeye doyum olmuyor.
Bu hafta da bitmesini istemediğimiz bir şov çıktı karşımıza. Engin Altan Düzyatan müthiş esprili, Özge Özpirinçci sımsıcak, Çağatay Ulusoy da mütevazı ve gerçek olunca; Beyaz'ın keyfi de yerine geldi.
Hatta programın son dakikalarına doğru, Beyaz öyle bir açıldı, öyle bir coştu ki; başta bendeniz olmak üzere ekran başındaki herkese "İşte talk show stüdyolarında görmek istediğimiz hareketler" dedirtti. Hele yakışıklı genç oyuncu Çağatay Ulusoy'un Çevre Mühendisliği Sulama Sistemleri Bölümü'nde okuduğu öğrenildikten sonra başlayan inanılmaz sohbet, Beyaz Show tarihine geçecek cinstendi.
Ama programın en müthiş anı, Hadise'ye yapılan muhteşem sürprizdi.
Program orkestrasının şefi Uluğ'nun olağanüstü düzenlemesiyle, Azeri türküsü tarzında icra edilen 'Aşk Kaç Beden Giyer?' şarkısı Hadise ile beraber stüdyodaki ve ekran karşısındaki herkesin ağzını bir karış açık bıraktı.
Sürpriz, hem zekice düşünülmüş hem de muazzam icra edilmişti. Öyle ki Hadise şarkıdan sonra "Vallahi kendi versiyonumdan utandım" deyiverdi.
Ben Hadise'nin yerinde olsam, bu düzenlemeyi yeni albümümde mutlaka kullanırdım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA