Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Alınyazısı mı?

Eminim siz de bütenlerdeki, gazetelerdeki haberi görünce dehşete kapılmışsınızdır.
Van'da depremzede çocukların bayramı unutulmamış. Onlar için bir eğlence düzenlenmiş. Birazcık da olsa rehabilite olmaları, çocuk olduklarını hatırlamaları için... Buraya kadar her şey güzel... Ya sonrası?
Bir aklı evvel çıkıp boyalarla çocukların alınlarının ortasına 'Van', yanaklarına da '7.2' yazmış, eğlence olsun diye...
Yahu biz yıllardır 'ötelenen' ve 'yaftalanan' yöre insanının 'makus talihini', 'alınyazısını' değiştirmek için uğraşmıyor muyuz? E bu ne peki? Pedagoglar, depremin çocuk yüreklerdeki izlerini yok etmek için deprem çadırlarında fazla mesai yaparken; çocukların suratına '7.2' yazıp beyinlere ve ruhlara felaketin dehşetini kazımak nasıl bir aymazlıktır?
Bu kadarını bile düşünemeyenlerin; bırakın çocukları, kendilerine bile nasıl faydası dokunur?
Bari atlı karıncaya bindirmek yerine, deprem simülasyon evinde 7.2 ile sallasaydınız garipleri... Affedin bizi çocuklar... Ne olur affedin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA