Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu ikili tamamdır

O Ses Türkiye'ye bu hafta, Kemer'de müzik yaşantılarını sürdüren Koray-Mehmet ikilisi damgasını vurdu.
Hülya Avşar dışındaki tüm jüri üyeleri, bu ikiliyi kendi takımlarına dahil edebilmek için dakikalarca dil dökerken; Murat Boz yere kapanarak müzisyenleri ne kadar takdir ettiğini ve sanatlarına ne denli saygı duyduğunu ifade etmeye çalıştı.
Aslında televizyon izleyicileri bu iki başarılı müzisyene yabancı değillerdi.
İkili; geçen yıl Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında finale kadar yükselmeyi başarmış ancak yeterli SMS oyunu alamadıkları için havlu atmak zorunda kalmışlardı.
Özellikle aryaları ve İtalyan klasiklerini başarıyla seslendiren ikili, Türkiye'de bu tür müziğin de ilgi toplayabileceğini kanıtlamak için mücadele veriyorlar.
İkilinin, koç olarak Mustafa Sandal'ı tercih etmesi de yerinde bir karar oldu. Zira yeteneklerini geliştirmeye değil, mevcut potansiyellerini değerlendirecek bir menajer ya da prodüktöre ihtiyaç duydukları kesindi.
Kişisel kanaatim, bu ikilinin Sandal'ın ekibine çok şey katacağı ve şimdiden Türkiye'nin aranan sesi olmaya aday oldukları yönünde...
Yarışmanın en ilginç anlarından biri de ta Filipinler'den gelip yarışmaya katılan ve Murat Boz'un kendisini takımına almasıyla sevinç gözyaşları döken Abba adlı yarışmacıydı.
Sesi ve sahne performansı pek sıradan olmasına rağmen Abba'nın sempatisi ve teatral yeteneği ile önemli bir SMS potansiyeline sahip olacağına inanıyorum. (Murat Boz gün gelip ABBA'yı çalıştıracağını rüyasında bile görmüş müdür acaba?)
Bu arada jüri üyeleri, son programda da birbirlerini tatlı tatlı iğnelemeye devam ettiler.
Örneğin, Mustafa Sandal, "Sen niye dönmedin?" sorusuna "Hülya döndüğü için" yanıtını vererek, rakibini güç duruma soktu.
Jüri üyeleri beğenmedikleri bir yarışmacıyla ilgili gerekçelerini açıklarken, ağız birliği etmişçesine "Acun yüzünden dönmedim" dediler. Bunun üzerine Acun Ilıcalı "Demek ki yanlış jüri kurmuşum" diyerek, 'şah' çeken jüri üyelerini 'mat' etmesini bildi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA