Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İyi ki varsınız

Turkmax kanalındaki Heberler'e bayılıyorum. Hatta bir dönem, ana haber bültenleri ile çakışmaları yüzünden, haber alma hakkımı elimden aldıkları için onları okurlara şikayet etmiştim.
Zira gerçek haber bültenini bırakıp 'matrak' olanını izlemeye koyuluyordum. Neyse ki bu sezon ana haberlerin bitiminde yayına giriyorlar da gerçek haberleri adam gibi izleyebiliyorum...
Geçen hafta yine hem güldüren hem düşündüren bir haber geçtiler. Öğrenciler ve veliler, bir tarih öğretmenini Milli Eğitim Bakanlığı'na şikayet etmişler. Gerekçesi, Veli Şahin isimli öğretmenin Kanuni dönemini tüm ayrıntılarıyla anlatmasıymış! Öğrenciler ve onların velileri, müfredat gereği Muhteşem Yüzyıl dizisinin sonunu anlatan öğretmene ateş püskürmüş.
Bir de Sharapova haberi vardı ki, akıllara ziyan... Malum, ünlü Rus tenisçi, kortlarda çığlık çığlığa bağırmasıyla tanınıyor.
İstanbul'daki turnuva sırasında belediye ekipleri ölçüm yapmış ve Sharapova'nın desibel sınırını aştığını fark etmişler.
Sonuç: Sharapova turnuva boyunca kapatılmış! Belediye zabıtaları, gürültünün devam etmesi durumunda, Sharapova'yı süresiz mühürleyeceklermiş! (Biz de tenisçinin bileğindeki sakatlık nedeniyle turnuvadan çekildiğini sanıyorduk!)
Heberler'in kadın basketbolundaki kural değişikliğiyle ilgili 'heber'i ise feministleri kızdıracak cinstendi.
Kadın basketbol liginde rekabeti artırmak ve sporcuları motive etmek için bazı kural değişikliklerine gidilecekmiş. İki sayı atana tüm mağazalarda yüzde 20, üçlük atanlara ise yüzde 50 indirim uygulanacakmış. Hava atışı ise basketbol topuyla değil, gelin çiçeğiyle yapılacakmış!
Haberlerin hepimizi boğduğu şu günlerde iyi ki 'Heberler' var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA