Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sözün bittiği yer

Van'daki ikinci depremde yaşananlar, Flash TV'nin ana haber bülteninde ilginç bir biçimde protesto edildi. Spiker Mustafa Yenigün ekrana ağzı bantlı bir şekilde çıkıp konuşmak yerine sadece elindeki kartona yazılı olanları gösterdi. Yenigün'ün elindeki kartonda şunlar yazıyordu:
"Benim bu haberi sunmaya yüreğim el vermiyor, içim titriyor. İnsan hayatları 'insan hatasından' ikinci kez enkaz altında kalıyor. Sahiden kimler enkaz altında? Ve bana 'Sesimi duyan var mı?' diyen tüm geç kalmışlıklara 'Bu haberlik sesinizi duyan yok' diyorum."
Yenigün'ün protestosu anlamlıydı.
Ama aynı kanal ilk depremde de, 24 şehidin verildiği gün de, ikinci deprem günü de vur patlasın çal oynasın programlarına hız kesmeden devam etti. Hatta bu durum, perşembe akşamı Türkmax'in Heberler'inde de tiye alındı. 'Pürneşe' tarzı çalgılı çengili, bol göbekli programlar öncesinde Flash TV stüdyosuna mutluluk artırıcı gaz salındığı söylendi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA