Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Laz Ziya'ya saygı

Pazar günü reklamverenlerin sürekli onurlandırdığı sayfamıza yine ilan yağınca 'geleneksel Kurtlar Vadisi yazımız' bugüne kaldı.
Vadi, geçen hafta yaşamını yitiren 'Laz Ziya' İstemi Betil'i unutmadı. Dizinin sonunda ekrana 'Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'i saygıyla anıyoruz' yazısı bindirilirken, fonda da Laz Ziya'nın taş plaktan dinlediği Asiye türküsü çalıyordu. Bilerek mi yapıldı yoksa tesadüf müydü bilemem ama İstemi Betil'in seslendirdiği hayvan yemi reklamı da sık sık ekrana getirildi, hatta senaryoya iliştirilip dizinin içine dahil edildi.
Ancak 'saygı'nın da Vadi'ye göre bir raconu vardı. Bir yandan Laz Ziya anılırken; bir yandan torunu Pusat can çekişiyordu. Bu haftaki bölüm, yoğun bakımdaki Pusat'ın kalp atışlarının durmasıyla final yaptı. Laz Ziya'yı kaybettik. Damadı Çakır'ı da... Hiç olmazsa torunu Pusat yaşasın...
Bu arada Memati, kucağına doğan Çakır'ın kızı Selvi'ye iyice meyletmeye başladı. Selvi de Memati ağabeyini bir başka gözle gördüğünü artık saklamıyor ve onu yoldan çıkarmak için sürekli pres yapıyor. Benim bildiğim Memati, duygularının tuzağına düşmez. Düşerse de Vadiciler onu asla affetmez!
Diğer yandan Polat Alemdar yine bir mucizeye imza attı. Abdülhey ile beraber örgütçülerin araştırma yaptıkları eve geldiklerinde çatışma çıktı. Polat, hiç şarjör değiştirmeden, 12 kurşun alan tabancasıyla tam 19 el ateş etti! (Vallahi üşenmeyip kayıtlardan saydım)
Bu arada merhum Kaşif Kozinoğlu'nun dizideki karşılığı Kaşifoğlu, 'şimdilik' yaşıyor.
Ama ben ona en fazla bir bölüm daha ömür biçiyorum. Kozinoğlu-Kaşifoğlu benzerliği habercilerin de fena halde kafasını karıştırıyor.
Geçenlerde Kaşif Kozinoğlu hakkında savcının yeniden sorgulama başlattığı haberini ekrandan son dakika olarak duyurmaya çalışan CNN Türk'ün KJ operatörü, ekrana yanlışlıkla 'Kaşifoğlu'nun ölümü' yazmasın mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA