Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En komik belgesel

Sinemacı dostum Nizam Eren'den ilginç bir gala davetiyesi geldi. Şöyle diyor:
"Merhaba Yüksel Bey, Ünye- Fatsa arası 20 kilometre ama aralarındaki çatışma bitecek gibi değil. Ünyeliler ve Fatsalılar, belgesel çekiminin tanıtım toplantısının her iki ilçenin ortasında olmasını kararlaştırdı.
Her iki ilçenin ortasında buluşup buluşmadıklarını ise metreyle ölçerek belirlediler. Anlayın gerisini...
Fatsa ve Ünye'nin kültürel, sanatsal, tarihsel, yöresel zenginliklerinin ve aralarındaki ezeli rekabetin mizahi bir dille anlatılacağı 64 dakikalık belgeselin galasına davetlimiz olun. Olun ama öncesinde Ünye lokumu mu yaman, Fatsa lokumu mu yaman bi karar verin da!"
Belgeselin İstanbul galası 20 Aralık Salı akşamı 20.30'da Beyoğlu Atlas Sineması'nda gerçekleştirilecek. Nizam Eren dostum, katılım profilini de yine esprili bir üslupla aktarmış:
"Belgeselde Ünye ve Fatsa eşrafından Ali Poyrazoğlu, Ferhan Şensoy, Kadir İnanır, Mustafa Altıoklar, sanat dünyasını temsil ederken Ünyeli İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Frankfurt Başkonsolosu İlhan Saygılı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu devlet erkanını temsil ettiler. Ediz Hun ise kadroya kızını Fatsalı başkonsolosa verdiğinden girdi. Galaya iş ve sanat dünyasının geniş katılımı bekleniyor. Türkiye'nin Kültür Bakanlığı destekli ilk mizah belgeseli ÜNYE DE FATSA, 23 Aralık Cuma gününden itibaren 1 hafta boyunca Beyoğlu Atlas Sinemaları'nda her gün sadece 11.00 matinesinde izlenebilir."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA