Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Timur Selçuk farkı

Bu akşam SKYTürk'teki Yaşamdan Dakikalar'ın yine çok değerli, çok saygın bir konuğu var. Timur Selçuk...
Ekipten sızdırdığım bilgilere göre, ortaya yine şahane bir program çıkmış. (Eminim Hıncal Ağabey bugünkü köşesinde daha detaylı bilgiler aktaracaktır.) Ama bana asıl ilginç gelen, Timur Selçuk'un programdaki tavrı.
Sanatçı neşeli sohbetler yapmış, sevilen şarkılarını seslendirmiş. Ve programın bitmesine iki dakika kala, "Sevgili annemi 2 gün önce toprağa verdim. İzninizle son şarkımı tüm anneler için söylemek istiyorum" deyince bizimkiler şoke olmuş. Zira ülkenin önde gelen sanatçılarından Timur Selçuk'un annesi, Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Münir Nurettin Selçuk'un eşi, tiyatro sanatçısı Şehime Erton'un cuma günü vefat ettiğinden pek çok kimse gibi onlar da haberdar değilmiş. Ve Timur Selçuk yakın dönemde gündemi çokça meşgul eden "Şov devam etmeli mi, etmemeli mi?" tartışmasına bu tavrıyla anlamlı bir nokta koymuş.
Program bu akşam 21.00, kaçıranlar için ise pazar sabahı 10.00'da ekrana gelecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA