Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sütten ağzı yanınca

Önce Eser Yenenler'e kocaman bir bravo! Bir sunucunun, sadece kendi yetenekleriyle sıradan bir yarışmayı nasıl izlenir kıldığının ekrandaki canlı ispatı. Bir kere acayip sempatik. Hem muzip, hem çekingen. Hem neşeli, hem ölçülü. Haydi en zorunu söyleyeyim: Hem fırlama, hem terbiyeli... Bu senteze kolay kolay ulaşılmaz. Eser sanki tüm kariyerini bu yarışmayı sunmak için yapmış.
Gelelim son yarışmacı Muzaffer Bey'e... İki yıl önce Canlı Para'da partneri Alaaddin Bey ile yarışmıştı. 450 bin liralık son soru da "Kapa" yerine "Tepük" doğru yanıtını verselerdi, ödüle ulaşacaklardı.
Ama olmadı.
Muzaffer Bey yine müthiş yarıştı. Geride 500 bin liraya ulaşması için kuyuya göndereceği sadece 3 yarışmacı kalmıştı ama o devam etmedi. "Hayatımda bir kez tepük yedim, bir daha yemek istemem" deyip 23 bin 500 liraya razı oldu. Belli ki sütten fena halde ağzı yanmıştı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA