Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Engin Akyürek'e haksızlık mı yapıldı?

Engin Akyürek hayranları, sevdikleri aktörün halk oyuyla belirlendiği söylenen ödül organizasyonlarından eli boş dönmesini bir türlü kabullenemiyorlar. Okurumuz Kerem Türker de sitemini şu sözlerle ifade etmiş:
"Sayın Yüksel Bey, bir aktör düşünün; kendini yalnız işine vermiş, son derece disiplinli, olağanüstü yetenekli, adı yalnizca oyunculuğu ile tanınan ve zirveye birinin torpili ile değil, tırnaklarıyla kazıyarak yavaş yavaş ulaşan biri.
Evet, Engin Akyürek'ten bahsediyorum. Her yaştan, yalnız Türkiye'de değil, okyanusun ta öteki tarafına ulaşan büyük bir hayran kitlesi olan biri. Bu nedenle Altın Kelebek'te En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün Engin Akyürek yerine başkasına gittiğini görünce içim cız etti.
İzleyici ve kamuoyu iradesini hiçe sayan, hak edene değil, kayırılana ödül verildiğini gözümüze soka soka ilan eden Hürriyet ve Altın Kelebek Ödülleri'ni şiddetle kınıyorum!

FARK ORTADA
Geçtiğimiz sezondan bu yana tüm anketlerde açık ara farkla Engin Akyürek birinci olup, dizisini de reytinglerde en üst sıralara taşırken; hiç bir ankette varlık gösteremeyen, dizisi reyting sıralamasında başarılı olamayan, oyunculuğu gerçek anlamda tartışılır, tek özelliği medyatik olmak olan bir isme ödülün verilmesi son derece düşündürücü ve anlamlıdır.
Altın Kelebek Ödülleri artık misyonunu tamamlamış, inanılırlığını yitirmiş, günümüzün ucuz magazin oyunlarının yansıması olduğunu kanıtlayarak iflasını ilan etmiştir!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA