Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En doğru 'Karar'

Bu yıl adından en fazla söz ettirecek kanallardan biri de SKYTURK360 olacak.
Neredeyse her hafta yeni bir transfer bombası patlatan ve kadrosunu seçkin isimlerle donatan kanalın haber yüzü ise Korcan Karar oldu.
Show TV'den ayrılan Karar, SKYTURK360' da anchorman'lik yapmasının yanısıra çarşamba geceleri saat 21.10'da yayına girecek 50+50 adlı bir haber/tartışma programını da hazırlayıp, sunacak.

ZAMANI GELMİŞTİ
Korcan Karar, her şeyden önce iyi gazetecidir. Zaten televizyonda haber sunmanın yolu da öncelikle iyi bir gazetecilik altyapısından geçer.
Korcan Karar aynı zamanda iyi eğitimlidir. Avrupa'nın önemli kuruluşlarından onur madalyaları alacak kadar yüzü Batı'ya dönüktür, dünyayı çok yakından takip eder. Aynı zamanda iyi fotoğrafçıdır, çok iyi piyano çalar, kültür-sanata yakındır, en az iki yabancı lisanı ana dili gibi konuşur. Özetle; bir anchorman'in ihtiyaç duyacağı tüm nitelikleri bünyesinde barındırır.
Korcan Karar 'haber sunucusu' sıfatıyla Show TV ekranına ilk çıktığında biraz tutuktu. Haberleri 'gazete okuyormuş gibi' sunuyordu ama çok kısa zamanda tecrübe kazandı ve kendini geliştirdi. Onun yuvadan kendi kanatlarıyla uçma zamanı çoktan gelmişti. Korcan'a yeni Karar'ının başarı ve mutluluk getirmesini dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA