Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Öyle bir şaşar ki hesap

Kimse hesabın içinden çıkamıyor. İzleyicilerden yağmur gibi soru yağıyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki, yeni bölümünde beş yıllık bir zaman atlamasıyla seyirciyi selamladı.
Bunu Aylin'in kızı Deniz'in 5'inci yaşgününü kutlamasından anladık ama gelin görün ki, zaman herkes için aynı sürede geçmemiş!
Beş yıl önce ilkokul birinci sınıfa giden yedi yaşındaki Osman, yeni bölümde 17 yaşında bir liseli genç oluvermiş. Oysa 11-12 yaşlarında bir ortaokul öğrencisi olması gerekmiyor muydu? Gel de çık işin içinden...
Dizilerle ilgili bir başka hesap hatası da Emir'in Yolu'nda yaşanıyor. Emir ile Feriha nikah masasına oturduğunda Feriha'nın kardeşi 10, Emir'in kardeşi ise 9 yaşındaydı.
Emir ile annesinin konuşmasından anladık ki, Feriha öleli üç ay olmuş. Peki o zaman nasıl oluyor da Emir'in kardeşi 15 yaşında görünebiliyor?
Ya Koray ile Gülsüm'ün bebeklerinin 'doğduğu günkü gibi' durmasına ne demeli?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA