Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

33 yılın getirdiği

Ödül açısından yine son derece bereketli bir yıl geçiriyorum. Bu kez de Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin her yıl 'Medya Oscarları' olarak dağıttığı ödüllerden biri bendenize nasip oldu.
RTGD daha önce de beni 'Yılın Televizyon Eleştirmeni' olarak ödüllendirmişti ama bu kez aldığım, çok daha gurur verici bir ödüldü. Çünkü dernek, kuruluşunun 33'üncü yılında radyo ve televizyon sektörünün son 33 yılına damgasını vuran ve 'Unutulmaz' olarak nitelediği 33 kişiyi seçmişti. Çok değerli meslektaşlarım Burhan Ayeri ve Sina Koloğlu ile beraber 'Unutulmaz Televizyon Eleştirmenleri' kategorisinde bu ödüle layık görülmek beni çok mutlu etti. Başkan Metin Özkan başta olmak üzere bu onuru bana yaşatan tüm RTGD üyelerine sonsuz teşekkürler. Zira Mesut Mertcan'ın, Mehpare Çelik'in, Mehmet Ali Birand'ın, İzzet Altınmeşe'nin, Belkıs Akkale'nin, Alpay'ın ve diğer muhteşem insanların çıktığı bir sahnede, onların ayak izlerine basmak bile benim için büyük onurdu.
Ben İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne 1980 yılında girdim. Yani gazeteciliğe başlamamamın 33'üncü yılına girmeye hazırlanıyorum.
Kariyerimin 33'üncü yılında, mesleğin son 33 yıldaki en değerli 33 kişisinden biri olarak anılmak ruhumu okşadı. Demek ki, geride bıraktığım 33 yılda suya değil, gerçekten de gazete kağıdına yazmışım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA